The tender and aromatic L’Isola D’Oro anchovy fillets are desalted, cleaned by hand and with care according to the authentic Italian fish preserve tradition.
Retail and food service packs are filled by hand, one anchovy at a time, preserved in oil to keep the aroma, wholesome flavour and organoleptic features.
To taste always, on one’s own or with others, as lunch, snack and dinner, enjoying their flavour paired with a good wine.
Aliciotte are excellent also to create delicious starters. A practical way to find solutions with quick salads, simple dishes or refined recipes.
Aliciotte are used in the kitchen to “bind” white fish and vegetables, they are amazing with bread, focaccia and freshly baked pizza.
I morbidi e profumati filetti di alici l’isola d’oro vengono dissalati, deliscati e puliti a mano con cura a mano secondo l’autentica lavorazione conserviera italiana.
Riposti uno per uno a mano nelle confezioni retail e food service, si conservano nell’olio per mantenere inalterato il loro profumo, genuino sapore e
tutte le proprietà organolettiche.
Da gustare e degustare sempre, da soli e in compagnia, pranzo, snack e cena, assaporandone l’appetibilita’ insieme ad un buon vino.
Le aliciotte sono ottime anche per dar vita a deliziosi antipasti. un modo pratico di risolvere veloci insalate, piatti semplici o ricette elaborate.
Le aliciotte vengono utilizzate in cucina per “legare” pesci bianchi e verdure e diventano superbe su pane, focacce e pizze appena sfornate.