INGREDIENTI PER 4 PERSONE
• 4h di pasta
• 1 vasetto di aliciotte distese
• 1kg di pomodori
• 1 vaso da 415 gr di tonnotto
• 1 spicchio d’aglio
• origano, sale, pepe
PREPARAZIONE
Cuocere la pasta in acqua salata, fare dorare l’aglio nell’olio quindi ritirarlo e aggiungere 3 aliciotte sminuzzate.
Fare dorare il tutto e aggiungere i pomodori. Cuocere per 15 minuti. Quando il sugo diventerà denso, aggiungere il tonno sminuzzato con un p di origano.
Scolare la pasta e condirla con la salsa.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Comments
No comment yet.